L'Hèrcules es queda arrere en la lluita pel lideratge de la Segona RFEF

Les victòries de La Nucia i l'Intercity a Múrcia i Puertollano els mantenen al capdavant de la classificació

L'Hèrcules es queda arrere en la lluita pel lideratge de la Segona RFEF

La derrota de l'Hèrcules contra l'Eldenc (0-1), la segona consecutiva de l'equip de la ciutat d'Alacant, l'allunya de la primera posició de la classificació de Segona RFEF, que dona accés directe a la tercera màxima categoria del futbol espanyol.

S'allunya, sobretot, per les victòries dels líders, La Nucia i l'Intercity, com a visitants. Els de César Ferrando han capgirat un duel directe per l'ascens contra el Reial Múrcia (1-2) mentre que els de Sant Joan d'Alacant s'han imposat per la mínima al Puertollano (0-1) per a allargar una jornada més la seua ratxa d'imbatibilitat.

De fet, l'equip d'Elda, que encadena cinc partits sense perdre i ha sumat onze punts dels últims quinze possibles, està empatat a punts amb el conjunt murcià, que té l'última posició de play-off d'ascens, i a només un punt del seu rival de hui, l'Hèrcules.

Amb menys opcions d'ascens es queda l'Alzira, que només ha guanyat un dels seus últims nou partits, i aquest diumenge ha perdut a Marchamalo (4-3). També l'Atlètic Llevant està en dinàmica negativa: ha encaixat contra l'Águilas la tercera derrota seguida (2-1) i torna a la lluita per no descendir.

També et pot interessar

stats