L'Hèrcules es proclama campió d'hivern a Lleida

L'equip alacantí ha guanyat 0-1 al camp del fins ara líder i conclou la primera volta del grup tercer de Segona RFEF en primer lloc

Mendes, en una acció d'atac
Mendes, en una acció d'atac / Twitter: @cfhercules

L'Hèrcules ha començat l'any de la millor manera possible. L'equip alacantí ha aconseguit una victòria meritòria en el fortí del Camp d'Esports, on el fins ara líder del grup tercer de Segona RFEF, el Lleida, comptava els partits per victòries. Un gol solitari de Mendes en la represa ha servit perquè els de Rubén Torrecilla sumen tres punts d'or (0-1), que els permeten proclamar-se campions d'hivern.

L'Atlètic Saguntí s'endú el duel autonòmic contra el Mestalla

L'Atlètic Saguntí ha aconseguit la tercera victòria seguida a casa, després de derrotar per 3-1 el València Mestalla en el duel autonòmic valencià de la jornada 17 de Segona RFEF. Riera i Acevedo han avançat els romans en la primera part, però Tejón ha pogut reduir distàncies només començar la represa. Un gol de Navarro en el tram final ha sentenciat el duel en favor de l'equip de Sergi Escobar, que s'allunya de la zona perillosa. En canvi, la tercera derrota seguida i la quarta en cinc jornades deixa l'equip de Miguel Ángel Angulo antepenúltim, en llocs de descens directe a Tercera RFEF.

L'Alzira estira el bon moment

L'Alzira ha iniciat l'any 2024 com va acabar el 2023, amb un triomf. L'equip entrenat per Marc García ha guanyat per 0-1 el Manresa amb un gol de Lado en la segona part. La tercera victòria consecutiva i una ratxa de nou jornades sense perdre situen l'equip de la Ribera Alta a només tres punts de la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF.

El Torrent trenca la mala ratxa

El Torrent ha començat l'any 2024 amb un triomf per 2-0 contra la Penya Independent que li permet deixar arrere una ratxa de huit jornades sense guanyar. Carpin, en la primera part, i Kaiser, ja en la represa, han marcat els gols de l'equip de Vicente Mir. Amb la primera victòria en dos mesos i mig, els de l'Horta Sud s'allunyen de la zona de descens a Tercera RFEF.

L'Oriola s'allunya del descens

L'Oriola ha aconseguit la segona victòria consecutiva després de véncer per 0-1 el San Roque de Lepe amb un gol solitari de Junami Callejón en l'equador de la segona part. Aquest triomf permet l'equip d'Óscar Sánchez escapar-se de la part baixa de la taula i deixar el descens directe a quatre punts de distància.

La Nucia no alça el cap

L'estrena en la banqueta de Mario Cartagena no ha servit de revulsiu a la Nucia. L'equip de la Marina Baixa ha patit la tercera derrota consecutiva, després de perdre 1-0 contra el Badalona, en un partit que ha acabat amb deu jugadors per l'expulsió de Mariano. La cinquena jornada sense véncer deixa la Nucia cuer, a onze punts de la permanència.