L'Hèrcules jugarà en la nova Segona RFEF

L'equip alacantí no ha aconseguit mantindre's en la Primera Divisió RFEF després d'empatar contra la Llagostera (3-3)

Un jugador de l'Hèrcules, durant el partit
Un jugador de l'Hèrcules, durant el partit / Twitter: @cfhercules

L'Hèrcules ha posat punt final a una temporada decebedora amb un empat insuficient a Llagostera (3-3), que el condemna a jugar la temporada que ve en la nova Segona Divisió RFEF, la quarta categoria del futbol estatal. Als alacantins només els valia la victòria en l'última jornada per a acompanyar el Vila-real B i l'Alcoià en la categoria de bronze, però s'han trobat amb un 3-0 desfavorable als 15 minuts de la segona part. Tot i això, l'equip herculà no s'ha rendit i s'ha quedat a només un gol de la gesta, després d'empatar el duel en el minut 89.

La pobra primera fase ha pesat com una llosa a l'Hèrcules, que tot i que en un tram de la fase final va aconseguir tres victòries seguides, no ha sigut capaç d'acabar en els dos primers llocs que donaven plaça per a la Primera RFEF. Per tant, els alacantins, que van començar la temporada en la tercera categoria del futbol estatal, jugaran en la quarta la temporada que ve.

En la nova Segona RFEF, l'Hèrcules coincidirà amb l'Atlètic Llevant, la Nucia, amb els quals ja ha compartit categoria aquest any, i l'Eldenc i l'Alzira, que ja han aconseguit l'ascens des de Tercera. L'altre representant valencià de la categoria eixirà de l'enfrontament entre l'Intercity i l'Elx Il·licità.