L'Hèrcules deixa escapar el tren de l'ascens directe

L'equip alacantí ha empatat per quarta jornada consecutiva i s'allunya del primer lloc per nou punts

Un jugador de la Nucia i un de l'Hèrcules, en el partit de la primera volta
Un jugador de la Nucia i un de l'Hèrcules, en el partit de la primera volta / CF La Nucia

L'Hèrcules no es desperta i cada vegada veu més complicada l'opció de l'ascens directe a Primera RFEF. L'equip alacantí ha encadenat la quarta igualada consecutiva després d'empatar 0-0 en el duel autonòmic valencià de la jornada 27 del grup tercer de Segona RFEF contra la Nucia.

L'equip entrenat per Rubén Torrecilla no ha sigut capaç de guanyar al cuer, que podria consumar el descens de categoria la setmana que ve. Els alacantins es mantenen cinquens, però el líder, el Badalona, s'escapa ja a nou punts de distància. La nota positiva és que la diferència respecte al sisé lloc és de huit punts.

Triomfs de l'Oriola, el Mestalla, l'Alzira i l'Atlètic Saguntí

L'Oriola ha aconseguit una gran victòria a casa del segon classificat del grup quart de Segona RFEF, el Ieclà, tot i que ha hagut de jugar els últims trenta minuts amb un jugador menys. Juanmi Callejón ha sigut l'autor del gol que ha donat el triomf als de Sergi Guilló, que se situen a només dos punts de la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF.

El València Mestalla, l'Alzira i l'Atlètic Saguntí han fet un pas important cap a la permanència després de guanyar els respectius partits. El filial valencianista ha derrotat 3-2 l'Espanyol B a Paterna amb un gol de César Moreno i dos de Diego Aznar. Aquest resultat deixa els de Miguel Ángel Angulo dos punts per damunt de la zona de descens.

Un gol de Lado en el minut 90 ha donat tres punts d'or a l'Alzira en el duel contra el Cerdanyola al Luis Suñer Picó. Aquest triomf deixa l'equip de Marc García amb 35 punts, dos per damunt de la zona de descens.

L'Atlètic Saguntí també ha aconseguit un triomf agònic després de derrotar 2-1 el Penya Independent amb dos gols de Luis Navarro; el segon en el minut 90. Aquesta victòria permet els del Camp de Morvedre fugir de la zona de descens a tercera RFEF, que queda ara a un punt de distància.

Derrota del Torrent a casa del líder

L'única derrota valenciana de la setmana ha sigut la del torrent, que ha perdut 3-1 contra el Badalona, el líder del grup tercer. Christian ha avançat els de Vicente Mir en l'equador de la primera part, però els catalans han restablit la igualada en la represa. L'expulsió de Káiser per doble groga ha condemnat els torrentins, que han encaixat dos gols en el tram final del duel. Els de l'Horta Sud es mantenen setens, a quatre punts de la zona de descens a Tercera RFEF.