L'expedient Campaña

El migcampista del Llevant va jugar contra l'Espanyol, però va caure de la convocatòria contra l'Osasuna, ara sabem per què

Campaña, durant un partit amb el Llevant

Feia tres setmanes que José Campaña s'entrenava amb el grup, havia jugat mitja hora en el duel contra l'Espanyol. Però no va entrar en la convocatòria per a viatjar a Pamplona. No hi havia cap comunicat que informara d'una nova lesió. Que va passar amb el migcampista? 

Segons ha pogut saber À Punt, durant la setmana, el jugador havia tornat a sentir molèsties al soli de la cama dreta i, davant la preocupació, els serveis mèdics del club li feren proves. I amb els resultats de la ressonància a la mà van determinar que no hi havia lesió. 

Tot i això, pel cap de Campaña no paraven de passar els fantasmes dels catorze partits que s'havia perdut esta temporada per lesions a la mateixa zona. Els huit mesos que va estar de baixa l'any passat amb tres recaigudes incloses pels isquiotibials. Tenia por, no podia ni volia jugar així. 

I es quedà a casa i des de casa va veure el partit decisiu contra l'Osasuna. La derrota que pràcticament acabava amb el somni de la salvació. Hi havia cas Campaña i com ahir seguia amb les molèsties, el cap dels serveis mèdics del Llevant, el doctor Buil, decidí anar-se'n amb ell a Madrid a la recerca d'una segona opinió.

Els especialistes Tomás Fernández i Pedro Guillem, que el va operar dels isquiotibials, li van fer noves proves i es confirmà el que al Llevant ja sabien: no hi ha lesió. Els metges li van explicar que pot treballar amb normalitat, que les molèsties que té són normals. Calia fer neteja de la ment i veient com s'entrenava aquest matí sembla que els fantasmes de Campaña s'han esvaït.

També et pot interessar

stats