El Llevant deixa escapar a Pamplona un dels últims trens per a la salvació (3-1)

L'equip granota pot acabar la jornada a nou punts de la permanència a falta de nou jornades perquè acabe la Lliga

Pepelu es lamenta a la fi del partit
Pepelu es lamenta a la fi del partit / Villar López (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
18 de març 2022 - 20:07 Actualitzat: 19 de març 2022 - 21:15

El Llevant visitava Pamplona amb l'obligació de sumar tres punts per a seguir somiant la permanència. I no només no ha guanyat, sinó que a més, ha caigut derrotat per un dolorós 3-1 contra un equip que a penes es jugava res. La salvació és cada vegada un poc més quimèrica, ja que la diferència ha augmentat a set punts i pot arribar a nou a la conclusió de la jornada, quan només queden nou partits perquè concloga la Lliga.

L'equip granota ha eixit al Sadar molt contemplatiu, com si no hi haguera res en joc, i deixant-li tot el protagonisme a l'Osasuna. De fet, els jugadors d'Alessio Lisci a penes s'han acostat a la porteria defesa per Sergio Herrera. Semblava que el pla era mantindre el 0-0, amb l'objectiu que amb el pas dels minuts els locals es cansaren i deixaren més espais en la segona part. I quasi es compleix el guió. Rubén García ha avisat amb un llançament al travesser, i 'Chimy' Ávila, segons abans del descans, ha avançat els navarresos.

El gol ha fet mal al Llevant, que ha eixit adormit en la represa. La fragilitat defensiva dels granotes ha fet la resta. Budimir i Brasanac han aprofitat dues errades per a deixar el partit pràcticament vist per a sentència, a falta de trenta minuts per a la conclusió. I per si això fora poc, Dani Gómez, que acabava d'entrar com a revulsiu, s'ha lesionat.

El gol de Roger, quan encara faltaven quinze minuts, ha despertat els granotes i els ha donat una mínima esperança de rescatar almenys un punt. I Soldado ha tingut el segon a penes uns minuts després. Però ja era massa tard. Les errades defensives han tornat a condemnar l'equip més golejat, de llarg, de la Lliga. Queda una jornada menys i la distància respecte a la salvació incrementa, com a mínim, un punt. Veient el calendari que li queda al Llevant, amb les visites del Vila-real i el Barça al Ciutat de València en les dues pròximes jornades, només queda esperar un miracle.

També et pot interessar

stats