L'Eurocopa, aparador per al bon moment del futbol femení

Anglaterra acull l'Eurocopa del 6 al 31 de juliol de 2022, un any més tard del que estava previst

L'Eurocopa, aparador per al bon moment del futbol femení

Anglaterra està preparada per a acollir l'Eurocopa ajornada un any per la pandèmia. Aquest dimecres s'alça el teló d'una competició en què la selecció espanyola és una de les favorites per a guanyar-la.

En la nòmina d'aspirants al títol estan també l'amfitriona, Alemanya, França, els Països Baixos, Suècia, Noruega... el nivell és alt i això garanteix que l'espectacle estarà a l'altura.

  • Grup A: Anglaterra, Àustria, Irlanda del Nord i Noruega
  • Grup B: Espanya, Alemanya, Dinamarca i Finlàndia
  • Grup C: Països Baixos, Suècia, Portugal i Suïssa
  • Grup D: França, Itàlia, Bèlgica i Islàndia

La final tindrà lloc el 31 de juliol en el mític estadi de Wembley. Aquesta seu serà la joia de la corona en un esdeveniment que es traslladarà a diferents punts del territori: Brentford Community Stadium, també a Londres, o l'Old Trafford i el Manchester City Academy Stadium de Manchester.

A més, altres recintes que han vist partits de la Premier League masculina aquesta campanya eixiran a escena com el St Mary's Stadium de Southampton o el Falmer Stadium de Brighton and Hove. Completen la llista Bramall Lane, en Sheffield; el Stadium MK, en Milton Keynes; el Nova York Stadium, de Rotterdam, i el Leigh Sports Village, de Leigh.

També et pot interessar

stats