L'Elx remunta davant un combatiu Bunyol per a avançar en la Copa (1-2)

Dos veterans, Nino i Paco, han sigut els protagonistes de l'únic enfrontament valencià en primera ronda.

Dos veterans, Nino i Paco, han sigut els protagonistes de l'únic enfrontament valencià en primera ronda / Twitter: @elchecf

Un gol de la llegenda il·licitana Nino a l'hora de joc ha aplanat el camí de l'Elx en la primera eliminatòria de la Copa del Rei, que fins a aquell moment dominava el Bunyol, un conjunt de Regional Preferent. Després, Rigoni ha marcat el gol que eliminava els locals i els permetia avançar en la competició (1-2).

El Bunyol, que portava trenta partits sense perdre, somiava amb una proesa història en el torneig del KO. Per la seua part, Jorge Almirón, tècnic visitant, havia donat entrada a jugadors poc habituals i del filial per a dosificar els minuts de la competició.

Els locals s'han avançat en els primers minuts del partit amb un gol en pròpia meta de l'Elx, després d'un servei de falta, un marcador inesperat que ha motivat més encara els seus jugadors i ha posat el conjunt de Primera Divisió en la tessitura de veure's obligat a remuntar.

A partir del gol, els il·licitans s'han fet els amos del baló, però el Bunyol, molt ordenat i amb cinc homes al centre del camp, ha aguantat la seua porteria a zero. El porter Paco Fernández ha fet algunes parades de mèrit per a mantindre l'avantatge dels seus.

Però, al quart d'hora de la segona part, l'Elx ha tombat la muralla. Primer Nino, en rebre el baló de Rigoni, i després l'argentí, han capgirat l'eliminatòria. El davanter de l'Elx ha ampliat la seua llegenda: es converteix en el primer jugador que marca en un partit de Copa del Rei després d'haver complit els quaranta anys.