L'Eldenc recupera el lideratge

L'equip de Fernando Estévez es torna a situar líder del grup segon de Primera RFEF en véncer 4-0 el Calahorra i aprofitar l'empat del Castelló

Els jugadors de l'Eldenc celebren un gol
Els jugadors de l'Eldenc celebren un gol / Twitter: @CD_Eldense

Nou jornades després, l'Eldenc torna a ser líder del grup segon de Primera RFEF. L'equip entrenat per Fernando Estévez tancarà l'any com a primer classificat després de véncer 4-0 el Calahorra i aprofitar l'entropessada del Castelló, que ha empatat a casa contra la Reial Societat B.

Després d'una primera part sense gols, l'Eldenc s'ha mostrat molt superior al cuer en la represa. Soberón, en el 52, i Manu Nieto, en el 67, han marcat els gols que han encarrilat el triomf. I Correia i Xavi Estacio, ja en temps afegit, han arredonit la festa per als del Vinalopó Mitjà.

L'Alcoià deixa escapar dos punts

L'Alcoià ha vist com li volaven dos punts del Collao en l'últim sospir del partit. L'equip de Vicente Parras ha empatat a un gol contra el Nàstic de Tarragona tot i haver jugat 45 minuts amb un futbolista més. El gol de Lupu en el minut 91 ha neutralitzat el de Sergio Moyita en la primera part.

L'equip de Vicente Parras encadena ja quatre jornades sense guanyar i es manté en la meitat de la taula del segon grup de Primera RFEF, amb 23 punts.