El Castelló s'oblida de guanyar

L'equip orellut no ha passat de l'empat contra la Reial Societat B i acumula ja quatre jornades sense conéixer el triomf

Rául Sánchez lluita amb el porter rival
Rául Sánchez lluita per una pilota amb el porter rival / Twitter: @cdcastellon

El Castelló ha tancat l'any 2022 amb un empat agredolç contra la Reial Societat B a l'Estadi de Castàlia (1-1). L'equip entrenat per Rubén Torrecilla ha igualat el gol inicial visitant, però no ha aprofitat la superioritat numèrica amb què ha jugat els últims 20 minuts.

Els bascos s'han avançat en el minut 13 amb un gol de Maguna i fins i tot han pogut ampliar l'avantatge abans del descans. Però quan pitjor estaven els orelluts, Koné, amb un golàs, ha tornat a posar les taules en el marcador.

La Reial Societat B s'ha quedat amb un futbolista menys per l'expulsió de Kortajarena en el minut 74, però el Castelló no ha sigut capaç de crear massa perill en la porteria basca i s'ha hagut de conformar amb un punt. Els orelluts encadenen quatre jornades sense guanyar, però tot i això, poden acabar la jornada com a líders del grup segon de Primera RFEF.

La Nucia amplia la bona ratxa

La Nucia ha sumat un punt en la visita a la Unión Deportiva Logronyés després d'empatar 1-1 a Las Gaunas. L'equip de César Ferrando enllaça cinc jornades sense perdre i s'allunya de la zona de descens a Segona RFEF.

Els de la Marina Baixa s'han avançat en la segona part després d'un llançament de penal. Jorge García no ha pogut superar el porter local en primera instància, però sí que ho ha fet a la segona, després del refús. Però, deu minuts més tard, el Logronyés ha tornat a posar la igualada i el marcador ja no s'ha mogut.

Se li escapa un punt a l'Intercity

Un gol de l'Amorebieta en el minut 90 ha evitat que l'Intercity encadene la cinquena jornada sense perdre. L'equip basc ha sigut superior però una gran actuació de Manu Herrera ha estat a punt de donar-li un punt als alacantins.

Els de Gustavo Siviero es queden en la part baixa del grup segon de Primera RFEF, amb 19 punts.