L'Eldenc, líder en solitari del grup segon de Primera RFEF

L'equip blaugrana ha aconseguit la sisena victòria seguida en véncer 3-1 el Logronyés

Un jugador de l'Eldenc disputa una pilota amb un rival
Els jugadors de l'Eldenc celebren un dels gols / Twitter: @CD_Eldense

L'Eldenc no afluixa. L'equip entrenat per Fernando Estévez ha encadenat el sisé triomf seguit després de guanyar 3-1 la Societat Esportiva Logronyés. Els blaugrana ja són líders en solitari del grup segon de Primera RFEF, amb dos punts més que el Castelló i tres més que l'Alcoià, després que els orelluts s'imposaren 0-1 als alcoians.

El partit no ha començat bé per als del Vinalopó Mitjà, ja que els de La Rioja s'han avançat en el marcador en el minut 33. Però un gol d'Álex Martínez poc abans del descans ha tornat a igualar les forces. En la represa, dos gols en a penes tres minuts, obra de Juanto i Soberón, han servit per sumar una nova victòria.

L'Intercity es retroba amb el triomf

L'Intercity pren aire després de tres derrotes seguides. L'equip entrenat per Gustavo Siviero ha guanyat 2-1 l'Osasuna Promesas i se situa provisionalment com a quart classificat del grup segon de Primera RFEF.

Vadik ha avançat els alacantins poc abans del descans i ha tornat a marcar en l'equador de la represa per a situar el 2-0 en l'electrònic. Un gol d'Herrando a deu minuts pel final ha posat emoció al duel però l'Intercity ha sabut patir per a mantindre l'avantatge i sumar tres punts molt valuosos.

La Nucia no passa de l'empat

El triomf se li resisteix a La Nucia. Després de guanyar en la jornada inicial, els de César Ferrando acumulen ja set jornades sense guanyar. L'equip de la Marina Baixa ha empatat a un gol contra l'Atlètic Balears i es manté en zona de descens a Segona RFEF.

La Nucia s'ha tornat a avançar en el marcador gràcies a un gol d'Ismael Gutiérrez en l'equador de la primera part, però l'alegria ha durat a penes cinc minuts, ja que els mallorquins han tornat a posar la igualada. El resultat ja no s'ha mogut en la represa i l'equip de César Ferrando s'ha hagut de conformar amb un punt.