El Castelló assalta el Collao (0-1)

L'equip de Rubén Torrecilla ha aconseguit el primer triomf de la temporada a domicili i se situa líder provisional del grup segon de Primera RFEF

Dos jugadors lluiten per una pilota dividida
Dos jugadors lluiten per una pilota dividida / Twitter: @CD_Alcoyano

El Castelló ha estrenat el caseller de victòries com a visitant en el grup segon de Primera RFEF en véncer l'Alcoià 0-1 al Collao. L'equip orellut se situa líder a expenses del que faça el fins ara primer classificat, l'Eldenc, aquest diumenge. Un gol de Koné a pocs minuts pel final, quan els alcoians ja jugaven amb un home menys, ha sigut suficient per a sumar els tres punts.

La primera part ha estat marcada per la igualtat. Iago Indias ha pogut avançar els castellonencs només començar, però s'ha topat amb el pal. Després ha sigut l'Alcoià qui ha pogut inaugurar el marcador, però el llançament d'Agüero ha acabat en el travesser. L'àrbitre també ha anul·lat un gol local poc després per fora de joc. Però tot i les ocasions, s'ha arribat al descans sense gol.

La segona part ha començat amb una acció que ha marcat la resta del partit. Fran Miranda ha deixat l'Alcoià amb deu en veure la segona groga. El Castelló ha fet un pas avant a la recerca del triomf i ha obtingut el premi amb un gol de Koné en el 85. La primera victòria lluny de Castàlia, i la tercera seguida en Lliga, situa els orelluts en el lideratge. L'Alcoià, en canvi, acabarà la huitena jornada, en tercer lloc, després de patir la segona derrota consecutiva.