L'Atlètic Saguntí jugarà la final per l'ascens a Segona RFEF

L'equip del Camp de Morvedre ha guanyat l'Atzeneta per 1-0 en la final territorial i es jugarà pujar de categoria en la fase final a Madrid

Els jugadors de l'Atlètic Saguntí celebren el gol de la victòria
Els jugadors de l'Atlètic Saguntí celebren el gol de la victòria / Twitter: @FFCV_info

L'Atlètic Saguntí, segon classificat del gup sisé de Tercera RFEF, jugarà la final estatal per una plaça d'ascens a Segona RFEF. L'equip del Camp de Morvedre ha guanyat l'Atzeneta per 1-0 en la final territorial disputada a l'Estadi Guillermo Olagüe de Gandia, en un partit que se n'ha anat a la pròrroga després d'acabar sense gols els noranta minuts reglamentaris.

L'empat en la pròrroga donava la victòria a l'Atlètic Saguntí, ja que l'equip del Camp de Morvedre va acabar per davant de l'Atzeneta en la lliga regular. Però els saguntins no han volgut especular i han acabat guanyant gràcies a un gol de Nando Expósito en el minut 94.

Ara l'Atlètic Saguntí disputarà la final estatal contra un equip d'un altre grup la setmana que ve a Madrid. Els del Camp de Morvedre esperen acompanyar el València Mestalla en la quarta categoria del futbol estatal.