L'Atlètic de Madrid posa a prova les aspiracions del Villarreal

Els groguets visiten el Wanda amb l’objectiu de competir contra un dels grans de la Lliga després de la desfeta al Camp Nou.

Els groguets celebren un dels gols contra l'Alabés
Els groguets celebren un dels gols contra l'Alabés / Doménech Castelló (Efe)

El Villarreal CF té aquest dissabte una nova oportunitat per a demostrar quines són les seues aspiracions reals en la Lliga en el partit que l’enfrontarà a l’Atlètic de Madrid a les quatre de la vesprada al Wanda Metropolitano. Els groguets volen superar la contundent derrota al Camp Nou, després de les expectatives generades amb les incorporacions de Parejo, Coquelin, Kubo o Esupiñán, que el situen com el quart club espanyol que més ha invertit en el mercat de fitxatges, i l’arribada a la banqueta d’Unai Emery.

La victòria contra l’Alabés va servir per a agafar moral i situar el Villarreal al capdavant de la classificació, amb set punts en quatre partits, juntament amb altres tres equips. Però el rival en aquesta cinquena jornada poc té a veure amb els bascos: els matalafers, amb l’arribada de Luis Suárez, són candidats ferms a guanyar la Lliga.

Tot i això, els groguets no temen els madrilenys i esperen oferir un nivell ben diferent al que van mostrar contra el Barça. De fet, Emery ha assegurat en la prèvia del duel que veu el seu equip capacitat per a competir-hi. “Hem de competir forts, ja que el nivell d'intensitat de l'Atlètic de Madrid és molt fort, i hem de tindre molta paciència per a ser capaços de trobar espais i ser agressius per a atacar-los”, ha assenyalat.

El tècnic groguet afronta el partit amb les baixes dels lesionats Alberto Moreno, Francis Coquelin, Alfonso Pedraza i Rubén Peña. A més, fins a última hora mantindrà el dubte de Pervis Estupiñán, que tot i l'esquinç de turmell que va patir dimecres contra l'Alabés, encara té opcions de jugar.

Les opcions de puntuar al Wanda Metropolitano passen, en bona part, per les botes de Gerard Moreno i Paco Alcácer, autors dels sis gols de l’equip aquesta temporada. El català va celebrar els cent partits de groguet amb un nou gol, mentre que el valencià, amb el primer doblet amb l’equip i tres gols en quatre partits, ha firmat el seu millor inici golejador a Espanya.

Els dos equips tractaran de desfer l’empat en l’històric d’enfrontaments: 14 victòries per a cadascun i 10 empats en els 38 partits precedents (tots en Lliga, tret de dos d’Intertoto). No obstant això, els més recents afavoreixen els madrilenys: el submarí no ha sigut capaç de guanyar-los en els últims quatre partits i ha perdut en les últimes dues visites al Wanda. Emery tampoc presenta bons números contra els matalafers: només els ha vençut en 3 dels 25 duels que han disputat i no els ha guanyat en cap dels últims dotze enfrontaments. A més, no coneix el triomf contra l’actual tècnic madrileny, Diego Pablo Simeone.

Recordeu que podeu seguir la retransmissió del partit en la ràdio d’À Punt. En el programa Des de la banda, a les 16:00 hores, amb Jordi Sanchis, la narració de Xavi Rubert i els comentaris de Xavi Valls.

També et pot interessar

stats