L'Athletic no es deixa sorprendre's al Nou Pepico Amat (1-6)

Amb el suport de més de 5.000 aficionats, l'Eldenc no ha pogut donar la sorpresa

Diego González remata de cap davant Raúl García
Diego González remata de cap davant Raúl García / Athletic Club

L'Athletic ha mostrat contra l'Eldenc l'idil·li que té amb la Copa del Rei: és l'equip que més participacions té en la competició (111) i el segon que més vegades l'ha guanyada (23), encara que fa quasi quaranta anys de l'últim títol.

A més, l'equip basc és molt solvent en les eliminatòries a un partit en format de Copa, de les quals, a banda de finals, n'ha superat 17 seguides i en les quals no cau des de fa dènou anys.

I aquest dijous no ha sigut l'excepció. L'equip d'Elda, líder del seu grup II en la Primera RFEF, ho ha intentat, i es pot dir que ha sigut superior, fins que s'ha vist per darrere en el marcador.

Però els gols de Nico Williams i Alex Berenguer abans del descans han suposat una poalada d'aigua gelada per als nombrosos aficionats al Nou Pepico Amat i han posat l'eliminatòria costera amunt.

A l'hora de joc han arribat dos gols més de l'Athletic, obra d'Oier Zarraga i el doblet de Berenguer. Mario Soberón ha retallat distàncies amb l'1-4, però novament l'equip d'Ernesto Valverde ha ampliat l'avantatge amb un gol en pròpia porteria de Rubén Correia i un d'Iker Muniain.

L'Eldenc desperta així de la il·lusionant aventura copera i ha de centrar-se en la competició lliguera, on lluita per l'ascens a la Segona Divisió. Diumenge, contra l'Intercity, es viurà un duel entre dos equips que han somiat entre setmana.

També et pot interessar

stats