L'Alzira salva l'honor valencià en Segona RFEF

L'equip de Fran García ha guanyat 3-1 l'Ebre i se situa a només tres punts de la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF

thumbnail 42dc2e11 6d3f 48e6 8522 ce545c9c0656
Soler celebra el primer gol / UD Alzira

La jornada 22 en el grup tercer de Segona RFEF ha deixat només una victòria valenciana, l'aconseguida per l'Alzira per 3-1 contra l'Ebre. El València Mestalla i l'Atlètic Saguntí han sumat almenys un punt, mentre que l'Hèrcules ha patit la segona derrota consecutiva.

L'Alzira ha encadenat la quarta victòria consecutiva al Luis Suñer Picó i ja està més prop de la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF (tres punts) que de la de descens a Tercera RFEF (cinc). L'equip de la Ribera Alta ha encarrilat el triomf en la primera part amb els gols de Soler i Solbes, però els aragonesos han retallat distàncies en la represa. Tanmateix, Joel Rodríguez ha tornat a portar la tranquil·litat al Luis Suñer Picó amb el 3-1 definitiu només dos minuts més tard.

El València Mestalla ha rescatat un bon punt en la visita a l'Esportiu Aragó (1-1), el filial del Saragossa, en un partit que s'ha complicat molt per l'expulsió de Gozálbez en l'equador de la primera part. Sebastián ha avançat els locals en el minut 39 i Martín Tejón, ja en la represa, ha posat la igualada en el marcador. L'equip de Miguel Ángel Angulo es manté en la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF, però s'allunya a cinc punts del lideratge, en mans del Terol.

Precisament el Terol s'ha endut la victòria del Rico Pérez, en la segona derrota consecutiva de l'Hèrcules. Els aragonesos han guanyat 0-2, en un duel en què els alacantins han merescut un premi major. L'equip de Lolo Escobar cau fins al seté lloc i es queda a dos punts de la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF.

L'Atlètic Saguntí ha empatat a un en la visita al Badalona Futur. L'equip de Sergi Escobar s'ha avançat només començar amb un gol de Torres, però els catalans han aconseguit l'empata abans del descans, i el marcador ja no s'ha mogut en la represa. Els del Camp de Morvedre cauen fins al lloc de promoció per la permanència, però tenen els mateixos punts que el Lleida, fora de la zona de perill, i que el Prat, que ja baixaria.