L'Alzira és nou equip de Primera Divisió

L'equip de la Ribera Alta acompanyarà el Peníscola en la màxima categoria del futbol sala estatal 

L'Alzira FS celebra el seu ascens a Primera
L'Alzira FS celebra l'ascens a Primera / Alzira Family Cash

Amb un gol a falta de 2 dècimes per al final, l'Alzira ha aconseguit l'ascens a la Primera Divisió de futbol sala en véncer per 1 a 0 el Burela en el segon partit de la final dels play-offs. L'equip de la Ribera Alta, que jugarà per primera vegada en la màxima categoria del futbol sala estatal, se suma al Peníscola, que va pujar com a campió de Segona Divisió.

Amb la ciutat totalment bolcada i un Palau d'Esports de gom a gom -2800 espectadors- els de Braulio Correal volien regalar a l'afició un ascens que l'any passat se'ls va escapar. Alzira i Burela s'han mostrat conservadors en el seu plantejament tàctic i han evitat errades que pogueren penalitzar-los. A mesura que passaven els minuts els nervis augmentaven i el joc es tornava més travat. 

Amb la calor, els fisios han estat afaenats, fet que ha parat molt el partit en els últims compassos. La cosa ha revifat en forçar-se la pròrroga i quan tot pareixia que es decidiria en els penals, Joan Miquel ha aprofitat una ràpida contra per a marcar el gol decisiu. Faltaven tan sols 2 dècimes perquè acabara el duel i el pavelló s'ha tornat boig per a celebrar que sí, que l'Alzira és de Primera. 

També et pot interessar

stats