L'Alzira i l'Atlètic Saguntí escapen de la zona perillosa

L'Hèrcules ha golejat el Penya Esportiva i es manté segon del grup tercer de Segona RFEF

Els jugadors de l'Alzira celebren el triomf
Els jugadors de l'Alzira celebren el triomf / Twitter: @UDAlzira
10 de desembre 2023 - 19:12

La quinzena jornada en Segona RFEF ha deixat tres victòries valencianes, les de l'Atlètic Saguntí i l'Alzira, que els permeten fugir de la part baixa de la taula, i la de l'Hèrcules, que es referma en el segon lloc.

L'Alzira s'endú el duel contra el Mestalla

L'Alzira s'ha endut el duel valencià de la jornada contra el Mestalla per 1-2. L'equip entrenat per Marc García ha derrotat el filial valencianista per 1-2 amb un gol en una acció a pilota aturada en l'última acció del partit.

Els de la Ribera Alta s'han avançat en la represa amb una diana de Pablo Palacín, però Rodrigo Rodrigues ha restablit la igualada en l'acció pràcticament posterior. I quan ja semblava que el partit acabaria amb repartiment de punts, Robert Costa, a la treta d'un córner, li ha donat el triomf a l'Alzira.

L'equip de Marc García, que encadena set jornades sense perdre i suma 15 dels 21 últims punts en joc, puja fins al huité lloc i deixa el descens directe a tres punts. El Mestalla, que encadena tres partits sense guanyar, cau fins al tretzé lloc, que l'obligaria a jugar una eliminatòria per la permanència.

L'Atlètic Saguntí s'allunya del descens

L'Atlètic Saguntí ha aconseguit la segona victòria seguida a casa, després de véncer per 1-0 el Terrassa amb un gol solitari de Javier Pérez en l'equador de la represa. L'equip entrenat per Sergi Escobar, que enllaça tres jornades sense conéixer la derrota, se situa tres punts per damunt de la zona de descens directe a Tercera RFEF.

Golejada de l'Hèrcules

L'Hèrcules ha aconseguit la segona victòria consecutiva, després de golejar el Penya Esportiva per 1-5, en un partit en què ha començat perdent. Els alacantins se n'han anat al descans per darrere en el marcador, però l'han capgirat en una gran segona part. En menys de vint minuts de la represa, els de Rubén Torrecilla han fet un gol de Josema Gómez i un doblet de Marcos Mendes. Coscia i Alvarito, ja en el tram final, han arredonit el triomf.

La desena victòria de la temporada referma l'Hèrcules en el segon lloc del grup tercer de Segona RFEF i el manté en la lluita amb el Lleida pel primer, que dona l'ascens directe a Primera RFEF.

El Torrent no alça el cap

El Torrent ha perdut 1-2 al Sant Gregori contra el Sant Andreu i encadena set jornades sense guanyar. L'equip de Vicente Mir ha encaixat la cinquena derrota en els cinc últims partits i s'acosta cada vegada més a la zona perillosa. Javi Zarzo ha avançat els locals en la primera part, però els catalans han capgirat el marcador en la represa, amb un gol en el sisé minut del temps afegit.

Derrota de La Nucia

La Nucia ha patit la novena derrota de la temporada, després de caure per 2-0 contra el Manresa, en un partit marcat per l'expulsió de Monterde en la primera part. Els de la Marina Baixa han encaixat el primer gol just abans del descans, i els catalans han sentenciat el duel amb el segon en el minut 90. Amb aquesta nova entropessada, l'equip de Kiko Lacasa es queda a huit punts de la permanència.

L'Oriola acusa el cansament de la Copa

L'Oriola ha encadenat la sisena jornada sense conéixer la victòria, després de perdre 2-0 contra el Linense. L'equip entrenat per Óscar Sánchez ha acusat l'esforç en la Copa del Rei i cau a la zona de descens a Tercera RFEF.

També et pot interessar

stats