Una nova remuntada del Girona gela Los Arcos (2-5)

L'Elx ha sentenciat el Linares amb dos gols en els últims minuts

El porter de l'Oriola, Aitor, tracta d'evitar el gol d'Stuani
El porter de l'Oriola, Aitor, tracta d'evitar el gol d'Stuani / Manuel Lorenzo (Agència Efe)

Un doblet de Stuani ha permés al Girona capgirar l'eliminatòria i passar de ronda en la Copa del Rei, en un partit que se li ha complicat molt contra un bon Oriola que ha estat més de vint minuts per davant en el marcador.

L'Oriola, equip de Segona Federació que va estar a punt d'eliminar el Vila-real fa quatre anys també a Los Arcos, ha eixit molt motivat i amb la clara intenció de donar la campanada. No obstant això, el Girona, que ha fet rotacions en l'onze inicial, ha dominat d'inici i una bona combinació en atac ha servit perquè Pablo Torre batera Aitor Arias en el minut 7.

Amb el gol, l'equip del Baix Segura no se n'ha anat cap avall i, de fet, un esplèndid xut de Camacho que ha posat a prova Toni Fuidias, ha canviat el rumb del partit. Poc després, Mendi ha empatat amb una impecable rematada de cap al servei d'una falta lateral i, just abans del descans, un córner ha permés a l'Oriola fer el 2-1 amb un altre gol de cap de Booker.

En la segona meitat, Míchel, l'entrenador del Girona, que no esperava trobar-se en aquest escenari advers, ha ficat l'artilleria amb Savinho, Yan Couto i Miguel Gutiérrez per a buscar la remuntada i salvar els mobles, com va fer dissabte contra el València.

De les botes de Savinho ha nascut el gol de l'empat, que ha aconseguit Stuani. Novament l'uruguaià ha eixit al rescat del Girona amb un altre gol de cap set minuts després per a firmar una remuntada que ha tornat la calma al conjunt català. Portu i Valery han sentenciat en els minuts finals per a establir el 2-5 definitiu.

L'Elx guanya a Linares (1-3)

L'Elx s'ha classificat per a la ronda següent de la Copa del Rei en superar el Linares (1-3) en un duel equilibrat que s'ha resolt a favor del conjunt il·licità amb dos gols en els últims huit minuts.

Després d'una primera part igualada en la qual l'Elx, amb moltes rotacions en l'alineació, ha anat de més a menys, Borja Garcés en el minut 57, ha avançat el seu equip en el marcador. El conjunt local no s'ha rendit i ha empatat només tres minuts després per mitjà de Samu Corral.

El tècnic de l'Elx, Sebastián Beccacece, ha donat entrada a diversos dels titulars habituals i l'equip ha fet un pas avant, encara que no ha sigut fins a huit minuts del final quan Aleix Febas, després d'una gran acció personal, ha anotat el segon. Amb el Linares bolcat, Sergio Léon ha sentenciat en aprofitar un mal rebuig del porter local.

Després d'aquesta victòria, el conjunt il·licità estarà en la pròxima ronda de la Copa del Rei, el sorteig del qual serà el pròxim dia 12 a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), a Las Rozas. També hi estaran el València, el Vila-real i el Castelló.

La segona unitat de l'Elx, i fins i tot un jugador del Juvenil, ha eixit d'inici a Linares / Elx CF