Stuani ajusticia el València a Montilivi (2-1)

Un doblet del futbolista uruguaià en els últims minuts fa inútil el gol inicial d'Hugo Duro

Stuani celebra un dels gols
Stuani celebra un dels gols / David Borrat (Efe)
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
01 de desembre 2023 - 18:04 Actualitzat: 02 de desembre 2023 - 17:01

El València no ha pogut traure res positiu de la visita al colíder de la Lliga, el Girona. L'equip blanc-i-negre encadena tres jornades sense guanyar després de perdre 2-1 contra els catalans. Hugo Duro ha avançat els de Rubén Baraja en la represa, però un doblet de Cristhian Stuani en els últims minuts ha capgirat el marcador.

Baraja ha sorprés amb l'entrada de Foulquier en l'onze en el lloc que ocupaven Amallah o Sergi Canós, i ha apostat per Iarek per a cobrir la baixa de Gayà. I el Guadalupe i el de Polinyà de Xúquer li han donat la raó amb un partit ple de sacrifici defensiu per a ajudar l'equip. El Girona ha portat la iniciativa en el joc, però el ben cert és que el València no ha patit gens en la primera part, quan els catalans no han aconseguit fer ni un sol llançament entre els tres pals.

El duel ha canviat totalment en la represa. L'equip local ha eixit més decidit en busca del gol, però s'ha topat amb un gran Mamardashvili, que ha desbaratat una gran ocasió d'Aleix García, amb una gran parada. Pràcticament en la següent jugada, Hugo Duro ha inaugurat el marcador amb el seu seté gol en la Lliga, després d'una gran acció personal que ha acabat amb una gran definició davant de Gazzaniga.

El Girona ha fet un pas avant i això ha permés que el València tinguera fins i tot alguna ocasió d'ampliar la renda, en dues accions de Foulquier. L'equip blanc-i-negre ha acusat el cansament i potser Baraja ha tardat massa a fer els canvis, un fet que ha aprofitat l'equip de Míchel per a començar a assetjar l'àrea defesa per Mamardashvili, que fins aquest moment estava mantenint la victòria visitant. Però dues centrades des de la banda dreta de Yan Couto han acabat amb dos rematades de Stuani en boca de gol en a penes cinc minuts, que han culminat la remuntada.

El València ha deixat bones sensacions a casa del colíder però se'n va de buit de Girona i només suma un punt en els últims tres partits. La setmana que ve, contra el Getafe de l'extècnic blanc-i-negre Bordalás, hi haurà una nova oportunitat per a trencar la mala dinàmica.