L'onze de jugadores que han passat pels equips valencians
L'onze de jugadores que han passat pels equips valencians

L'alineació de les campiones que han passat pel futbol valencià

Óscar López i Carlos Cuevas
21 d'agost 2023 - 13:56

Les futbolistes valencianes Ivana Andrés i Enith Salón s'han proclamat campiones del món amb la selecció espanyola de futbol en l'Accor Stadium de Sydney. Ivana, d'Aielo de Malferit i de 29 anys, és la capitana del Reial Madrid i té passat com a valencianista i llevantinista. Enith, per la seua part, és de Montcada, té 21 anys i és portera del València des dels onze anys. 

D'altra banda, la llevantinista Alba Redondo, d'Albacete, va aconseguir un lloc a l'equip dirigit per Jorge Vilda després d'una extraordinària temporada, aconseguint ser la jugadora pitxitxi de la lliga femenina.

A més, en la selecció campiona hi ha més jugadores que han passat per equips de la Comunitat Valenciana. Entre elles, una de les jugadores més destacades del Mundial, Salma Paralluelo, exjugadora del Vila-real i exatleta del Platges de Castelló, amb diversos títols internacionals en aquest esport.

Pel Llevant van passar la guanyadora del Baló d'Or Alexia Putellas, i altres jugadores, com Esther González, Ona Batlle, Eva Navarro, Rocío Gálvez i Irene Guerrero. Al seu torn, Claudia Zornoza va jugar tant al club granota com al València CF. També la mà dreta de Jorge Vilda, Montse Tomé, va pasar pel vestidor granota.

Altres Imatges

stats