L'Alcoià, nou líder del grup segon de Primera RFEF

Els de Vicente Parras han vençut per 2-1 el Sabadell, el Castelló ha guanyat per 2-0 el Bilbao Athletic i l'Eldenc ha derrotat per 2-0 el Reial Unió

Agüero celebra un dels gols
Agüero celebra un dels gols / Twitter: @CD_Alcoyano

L'Alcoià, el Castelló i l'Eldenc han arredonit una gran jornada valenciana en el grup segon de Primera RFEF amb tres victòries, que se sumen al triomf de l'Intercity i l'empat de La Nucia. A més, els equips de Vicente Parras i de Gustavo Siviero ocupen els dos primers llocs de la classificació, amb 10 i 9 punts, respectivament.

L'Alcoià, líder

L'Alcoià s'ha situat líder en solitari del grup segon de Primera RFEF, després de guanyar 2-1 el Sabadell a El Collao. L'equip de Vicente Parras s'ha avançat poc abans del descans amb un gol de Raúl Valls. Però a penes començar la represa, els catalans han empatat mitjançant Joanet. Al Sabadell l'alegria només li ha durat quatre minuts, ja que Raúl Alcaina ha tornat a posar per davant els alcoians. El marcador ja no ha variat i els de Vicente Parras, que continuen invictes, sumen deu punts en quatre jornades.

El Castelló es fa fort a casa

El Castelló ha sumat la segona victòria a Castàlia en dos partits, en guanyar 2-0 el Bilbao Athletic. L'equip que entrena Rubén Torrecilla s'ha avançat en la primera part amb un gol de Manu Sánchez, i Pablo Hernández, ja en la represa, ha marcat el segon i definitiu. Els alb-i-negres s'han quedat amb un jugador menys per l'expulsió d'Óscar Gil en l'equador del segon acte, però han aguantat bé en inferioritat per a segellar el triomf. Els de la Plana se situen sisens, a només un punt de la zona de play-off.

Segon triomf seguit de l'Eldenc

La primera victòria es va resistir en les primeres dues jornades, però l'Eldenc ja n'encadena dues de seguides. L'equip entrenat per Fernado Estévez ha derrotat per 2-0 el Reial Unió d'Irun amb gols de Manu Nieto, en la primera part, i Jesús Clemente, ja en la represa. Els del Vinalopó Mitjà ja sumen set punts en quatre jornades i comencen a mirar cap amunt en l'igualat grup segon de Primera RFEF.