L'Intercity assalta el lideratge

L'equip alacantí ha guanyat per 5-2 la Reial Societat B i se situa, provisionalment, primer del grup segon de Primera RFEF

Els jugadors de l'Intercity celebren un dels gols
Els jugadors de l'Intercity celebren un dels gols / Twitter: @CFIntercity

L'Intercity acabarà el dia com a líder del grup segon de Primera RFEF, una posició que li donaria l'ascens directe a la Segona Divisió. L'equip alacantí ha sumat la tercera victòria en quatre jornades després de véncer la Reial Societat B, i La Nucia ha empatat a zero contra l'Osasuna Promesas.

Primer triomf a casa de l'Intercity

L'Intercity ha aconseguit la primera victòria de la temporada com a local en superar per 5-2 la Reial Societat B a l'Antonio Solana. L'equip que entrena Gustavo Siviero ha imposat la seua efectivitat cara a porteria per endur-se tres punts més i sumar-ne ja nou en quatre jornades.

Tot i el resultat final, el partit ha sigut més igualat del que podria semblar. Els donostiarres han aconseguit empatar en dues ocasions després que Xemi Fernández, pitxitxi de la categoria amb quatre gols, ha avançat dues vegades els alacantins. Aarón Piñán, ja en la represa, ha tornat a desfer la igualada, i Soldevila i Cristian Herrera, ja en els instants finals, han sentenciat el duel.

La Nucia suma un punt

La Nucia ha empatat sense gols contra un dels colíders de la categoria, l'Osasuna Promesas, al Camilo Cano. L'equip de César Ferrando no ha pogut trencar la fèrria defensa de l'equip navarrés i s'ha hagut de conformar amb un punt.

Els de la Marina Baixa encadenen tres jornades sense guanyar però, amb cinc punts en quatre jornades, es mantenen en la zona tranquil·la de la taula.

També et pot interessar

stats