L'Alcoià estira el bon moment: quart triomf en les últimes cinc jornades en Segona B

L'Atzeneta suma la segona victòria seguida i la Nucia i el Mestalla deixen escapar punts en els últims minuts.

Un jugador de l'Alcoià dispara a porteria
Un jugador de l'Alcoià dispara a porteria / Twitter: @CD_Alcoyano.

L'onzena jornada del grup III B de Segona B ha deixat un clar protagonista, l'Alcoià. L'equip de Vicente Parras, pletòric després d'eliminar el Reial Madrid en la Copa, ha sumat la quarta victòria en cinc jornades i encadena ja set jornades sense perdre, fet que li ha valgut per a empatar en el segon lloc amb l'Hèrcules.

Els alacantins han perdut a Atzeneta d'Albaida, en el segon triomf seguit dels de David Albelda, que els permet fugir dels últims llocs. La derrota de l'Hèrcules deixa l'Eivissa més líder, després que els balears hagen guanyat la Nucia amb un gol en les acaballes. També al València Mestalla se li ha escapat el triomf contra la Penya Esportiva en els últims minuts i els filials del Llevant i del Vila-real han empatat a zero.

L'Alcoià, de dolç (2-0)

L'equip del Collao està en el millor moment de la temporada i ha arredonit la seua setmana perfecta, en la que ha sigut mundialment conegut despés d'eliminar l'equip de Zidane de la Copa del Rei, guanyant l'Oriola, equip que s'ha despenjat de la zona alta de la classificació en les últimes jornades.

Segona victòria de l'Atzeneta (2-0)

L'Hèrcules ha sumat la segona derrota de la temporada i ho ha fet al Regit, on l'equip entrenat per David Albelda ha sumat la segona victòria, després de l'aconseguida el passat cap de setmana. L'equip alacantí, que continua segon, empatat a punts amb l'Alcoià, es queda a deu del lideratge mentre que l'Atzeneta, cuer fa dues setmanes, ascendeix fins a la sisena posició.

L'Eivissa colpeja la Nucia en el 90 (0-1)

El futbol ha sigut tràgic al Camilo Cano. L'equip de César Ferrando s'ha quedat amb deu jugadors en el minut 55 de partit i ha aguantat la porteria a zero contra el líder invicte de la competició fins al minut 90. Però, en el descompte, l'Eivissa, que també jugarà els huitens de final de la Copa del Rei, s'ha endut els tres punts amb un gol en els últims instants del partit.

Empat entre els filials granota i groguet (0-0)

El Llevant Atlètic i el Vila-real B han empatat a zero en l'últim partit disputat de la jornada. Ha sigut el primer punt aconseguit pel nou tècnic granota, Alessio Lisci, que va estar a punt d'aconseguir-lo en la visita al líder en Can Misses. L'equip entrenat per Miguel Álvarez es manté en la quarta posició de la classificació i el Llevant Atlètic continua cuer.

Al Mestalla se li escapa el triomf en els últims minuts (1-1)

El filial del València CF ha acabat el partit contra la Penya Esportiva Santa Eulàlia amb un sabor agredolç. Ha puntuat fora de casa, jugant amb deu jugadors des del minut 64 i contra un rival directe, però als d'Óscar Fernández el punt els fa gust de poc tenint en compte que el gol dels eivissencs ha sigut a les acaballes del partit.

També et pot interessar

stats