L'Alcoià assalta Andorra (1-2)

L'equip de Vicente Parras ha remuntat a les acaballes del partit el gol inicial local i suma ja set jornades invicte

Fran Miranda i Imanol disputen un baló
Fran Miranda i Imanol disputen un baló / Twitter: @cfandorra

L'Alcoià ja trau el cap en els primers llocs del grup segon de la Primera RFEF després de guanyar l'Andorra 1-2 i encadenar la setena jornada sense perdre. L'equip de Vicente Parras, que ha jugat 50 minuts amb un futbolista més, ha remuntat en els instants finals el gol inicial local gràcies a les dianes de Pablo Carbonell i Antón en els minuts 88 i 92.

L'expulsió d'Héctor Hevel a les acaballes de la primera part ha acabat sent decisiva. Però l'Alcoià no ha sabut aprofitar la superioritat numèrica i Riverola ha avançat els andorrans en el minut 82. El gol local ha semblat despertar els futbolistes de Vicente Parras, que s'han crescut en l'adversitat i li han donat la volta al marcador en a penes cinc minuts. Pablo Carbonell i Antón, ja en temps afegit, han certificat la victòria alcoiana i la primera derrota de l'Andorra a casa aquesta temporada.

Ajornat el derbi entre Vila-real B i Castelló

Els altres dos representants valencians de la categoria, el Vila-real B i el Castelló, no han jugat aquesta setmana pel brot de Covid-19 en l'equip alb-i-negre. Aquest haguera sigut el segon derbi valencià de la nova categoria, després del que van disputar el filial groguet i l'Alcoià.