L'Alcoià s'emporta el primer derbi valencià de la nova Primera RFEF

El Vila-real B, que manté el lideratge, cedeix els primers punts a la seua ciutat esportiva

Jona avança davant la pressió de dos jugadors del Vila-real B
Jona avança davant la pressió de dos jugadors del Vila-real B / Alcoià

L'Alcoià ha ampliat a casa del líder, el Vila-real B, la seua ratxa de partits sense perdre: ja són cinc les jornades que encadena puntuant l'equip de Vicente Parras. En canvi, el filial groguet, imbatut fins a la setmana passada, ha encaixat la segona derrota.

Un gol de Jona en l'equador de la segona part ha donat la victòria a l'equip d'Alcoi, que manté la porteria a zero per tercer partit seguit. El Vila-real B, que va perdre en la visita el Reial Madrid Castella, cedeix els primers punts a la ciutat esportiva grogueta.

Tot i la derrota, l'equip entrenat per Miguel Álvarez manté el lideratge de la categoria amb un avantatge de tres punts respecte al segon classificat, l'Albacete.

La setmana que ve, els de Vicente Parras, amb 17 punts, s'enfrontaran a un altre equip de la part alta de la classificació, l'Atlètic Balears, que és tercer amb dos punts més i també un partit menys.

Empat a tot entre Castelló i Algesires (0-0)

Meritori punt del Castelló en la seua visita a un equip que es manté invicte en el seu estadi. L'Algesires i l'equip de la Plana, empatats a punts en la classificació, han exemplificat aquesta igualtat amb un empat a zero, i també els dos han acabat amb inferioritat numèrica per l'expulsió del local Roni i l'orellut Kone.

L'equip de Sergi Escobar arribava al partit després d'haver puntuat en les sis jornades anteriors, mentre que el seu rival feia huit que va encaixar la seua única derrota de la temporada. Tot i la important baixa de Pablo Hernández, que s'ha perdut el tercer partit consecutiu per lesió, el Castelló ha mantingut el nivell que venia mostrant durant els últims partits, en els quals després d'un inici irregular, tenia números per a tornar a la Segona Divisió.

També et pot interessar

stats