L'Alcoià ascendeix a Segona B

L'equip puja directament després que s'haja fet evident la impossibilitat de trobar dates per a disputar les finals per l'ascens.

L'Alcoià jugarà en Segona B la temporada que ve
L'Alcoià jugarà en Segona B la temporada que ve / @CD_Alcoyano

L'Alcoià ja és equip de Segona B. Així ho ha fet oficial la Reial Federació Espanyola de Futbol, que ha emés un comunicat en què ha explicat la decisió. L'equip d'Alcoi, junt amb el Lealtad, el Marino i el Linares Deportivo, ascendeix directament després que s'haja fet evident la impossibilitat de trobar dates per a disputar els partits que havien estat programats i per un principi de prudència sanitària davant els rebrots de les últimes dates.

D'aquesta manera, els quatre equips que no van poder disputar la fase addicional d'ascens de Tercera Divisió després de ser suspesa en detectar-se tres casos positius per Covid-19 en el Marino, jugaran finalment en la categoria de bronze del futbol espanyol la pròxima temporada, tal com ha decidit hui la Comissió Gestora de la Reial Federació Espanyola de Futbol.

A més, la Federació ha confirmat que les places que deixen lliures en Tercera Divisió els ascensos d'aquests quatre equips no seran cobertes per quatre equips més.

També et pot interessar

stats