L’Ajuntament de València considera “inacceptable” que el club el culpe del retard en l’ATE del Mestalla

El València CF al·lega motius econòmics i assegura que segueix avant amb el pla independentment que l’ATE caduque o es prorrogue

ATE Mestalla Ajuntamnet
ATE Mestalla Ajuntament / À Punt Esports

L'Ajuntament de València considera “inacceptable i sense fonament” que el València CF el culpe dels retards en el compliment de l'Actuació Territorial Estratègica (ATE) per a construir el Nou Mestalla. Així ho va fer el club en les al·legacions que va presentar davant la Conselleria d'Economia després que aquesta li denegara la pròrroga de l’ATE fins a 2030.

En un escrit, el consistori assegura que les al·legacions del club no desvirtuen en absolut el contingut de l'informe emés el 17 de maig, que confirmava que el València no havia iniciat “cap de les cinc obres compromeses en la fase 2” i li atribuïa la responsabilitat en el retard. Segons l’Ajuntament, el projecte de reparcel·lació de la Fase 2 té defectes de forma i afirma que el club no va presentar cap recurs contra el desistiment quan es va anul·lar la reparcel·lació del solar de Mestalla.

El club al·lega motius econòmics i assegura que segueix avant amb el pla independentment que l’ATE caduque o es prorrogue. El València CF explica que per a ells les obligacions de la fase 1 estan concloses.

També et pot interessar