Kirian Rodríguez anuncia que pateix limfoma de Hodgkin

El jugador de Las Palmas assegura que estarà fora dels terrenys de joc "un temps"

El jugador de Las Palmas, Kirian Rodríguez
El jugador de Las Palmas Kirian Rodríguez

El futbolista de la UD Las Palmas Kirian Rodríguez ha revelat aquest dimarts que pateix un limfoma de Hodgkin i que, a partir d'ara, comença la seua "lluita" contra la malaltia, que el tindrà "un temps" apartat del futbol, però de la qual assegura que eixirà per a "tornar" a l'equip.

El jugador de Tenerife, de 26 anys, ha explicat en una compareixença davant dels mitjans de comunicació que aquest ha sigut el motiu pel qual ha estat absent de la pretemporada actual amb l'equip groc, al qual espera tornar el mes vinent de desembre "com el millor mercat d'hivern".

Kirian ha relatat que durant les vacances sentia que alguna cosa en el cos no li anava bé i no es trobava a gust físicament, "amb dolor de renyons, inflamació i malestar", segons ha precisat.

En les primeres proves que se li van fer li van detectar que tenia inflamada la melsa, i els metges van decidir l'ingrés hospitalari i va ser, llavors, quan va donar positiu en covid-19, fet comunicat públicament pel club, abans que la plantilla es desplaçara a una concentració a Marbella (Màlaga).

També et pot interessar

stats