Ja es coneix el calendari de la nova Primera RFEF

El Castelló i el Vila-real B visitaran l'Albacete i el San Fernando, respectivament, mentre que l'Alcoià rebrà el Betis Deportivo

Així serà la primera jornada de la nova Lliga Pro
Així serà la primera jornada de la nova Lliga Pro / Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF)

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha sortejat aquest dimarts el calendari de la nova tercera categoria del futbol espanyol, coneguda com Primera RFEF o Lliga Pro, en la qual estan el Castelló, el Vila-real B i l'Alcoià i que començarà l'última setmana d'agost.

L'equip orellut, recentment descendit de Segona Divisió, començarà la lliga contra l'Albacete a l'estadi Carlos Belmonte, mentre que el Vila-real B, que la temporada passada jugava en Segona B, viatjarà a Andalusia per a enfrontar-se al San Fernando. L'Alcoià, també procedent de l'antiga categoria de bronze del futbol nacional, rebrà al Collao el filial del Betis.

El primer enfrontament entre equips valencians serà el 7 de novembre, Vila-real B - Alcoià, i l'equip groguet també jugarà de local en l'altre derbi de la primera volta, contra el Castelló el 21 d'aquest mateix mes. L'enfrontament entre l'Alcoià i el Castelló tindrà lloc el 9 de gener. Ja en la segona volta, l'Alcoià rebrà el Vila-real B el 27 de març i l'estadi de Castàlia serà l'escenari dels últims dos derbis de la temporada regular de Primera RFEF: Castelló - Alcoià (3 d'abril) i Castelló - Vila-real B (15 de maig).

El sistema de competició serà una lliga de 38 jornades a la finalització de la quals els cinc últims classificats de cada grup baixaran a Segona RFEF i el campió de cada grup pujarà a Segona Divisió. Les altres dues places d'ascens se les jugaran huit equips en un play-off entre els classificats entre el segon i el cinqué lloc de cada grup.

També et pot interessar

stats