La Lliga començarà a mitjans d'agost

La final de la Copa del Rei serà el dissabte 23 d'abril

Mario Gaspar i Karim Benzema es saluden abans de l'últim partit de la temporada 2019/2020
Mario Gaspar i Karim Benzema se saluden abans de l'últim partit de la temporada 2019-2020 / LaLiga

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha donat a conéixer les dates en les quals s'emmarcarà la disputa de les competicions de la pròxima temporada.

La Primera i Segona Divisió, organitzades per LaLiga, començaran el cap de setmana del 14 i 15 d'agost mentre que les gestionades per la Federació ho faran progressivament: La Primera RFEF, la nova Segona B, ho farà dues setmanes més tard, el 28 i 29 d'agost. I en el primer cap de setmana de setembre serà el torn de l'inici de Segona RFEF i Tercera RFEF.

Precisament aquell cap de setmana, la Primera Divisió pararà per una finestra internacional, en la qual la selecció espanyola s'enfrontarà a Suècia, Geòrgia i Kosovo. També a l'octubre hi haurà partits de la Roja, amb la disputa de les semifinals de la UEFA Nations League contra Itàlia, i al novembre, nous partits classificatoris per al Mundial contra Grècia i Suècia.

La Copa del Rei es disputarà, principalment, entre els mesos de desembre i febrer, encara que la tornada de les semifinals serà l'1 de març i, la final, el dissabte 23 d'abril. Pots consultar el calendari complet ací.

També et pot interessar

stats