Iborra i Dani Cárdenas eviten la primera derrota del Llevant

Vicent Iborra s'estrena com a golejador granota i Pepelu és expulsat per doble amonestació

Vicent Iborra ha tornat un gol amb el Llevant deu anys després

El primer gol d'Iborra com a llevantinista, la magnífica i decisiva actuació de Dani Cárdenas a la porteria i la reacció de l'equip després de l'expulsió de Pepelu a la mitja hora de la segona part han sigut les claus de l'empat del Llevant al camp del Reial Oviedo, un dels equips més entonats en l'inici de la Lliga.

Només un canvi en l'onze: entrada de Skodran Mustafi pel capità, Sergio Postigo. Però poc va durar l'alemany al camp. Tretze minuts després hagué de retirar-se novament lesionat. Postigo ha desfet el canvi inicial. En la primera part, en res es va semblar el Llevant al de l'últim partit contra el Tenerife. Li costà molt arribar a la porta asturiana. Mentre, l'equip asturià (amb el jugador cedit pel València, Kaba Lein i el valencià Àngel Montorp) ha sigut superior al conjunt de Medi Nafti, i el gol de Sergi Enrich, dos minuts després que Mustafi abandonara el camp, ha sigut el castic a l'equip granota. És el primer gol en contra del Llevant durant la present temporada.

Iborra, golejador

Jorge de Frutos ha substituït Àlex Cantero després del descans. El Llevant ha dominat els primers minuts. Els de Nafti han aconseguit el gol de l'empat prompte (minut 50). Vicent Iborra ha fet, de cap i a l'eixida d'una treta de banda, la igualada, amb Wesley Moraes una vegada més com a assistent.

En el minut 71 ha sigut expulsat Pepelu per doble targeta groga. Abans, dos canvis de Nafti (Soldado per Moraes i Rober Ibáñez per Joni Montiel) per a buscar la velocitat i l'espai. Així, Soldado ha pogut fer l'1-2 després d'una centrada de Franquesa. Hugo Rama també ha estat a punt de marcar.

L'àrbitre ha afegit quasi nou minuts al temps reglamentat, en els quals l'Oviedo s'ha llançat contra la porta de Cárdenas, però no ha creat ocasions clares de gol. El Llevant, això sí, ha encaixat el primer gol en contra de la temporada.