Huit mesos de presó per als tres aficionats que insultaren Vinicius al Mestalla

Els joves, que han reconegut els fets, estan acusats d'un delicte contra la integritat moral amb agreujant d'odi

Huit mesos de presó per als tres aficionats que insultaren Vinicius al Mestalla

Els tres detinguts pels insults al jugador del Reial Madrid, Vinicius Junior, a Mestalla en maig de 2023 ja coneixen la seua condemna.

Després d'haver reconegut els fets davant el jutge, els joves d'entre 18 i 21 anys en el moment que van succeir els fets, han sigut sentenciats amb huit mesos de presó i dos anys sense poder accedir a partits de Primera Divisió, Segona Divisió i Primera RFEF. El València ja els va expulsar de per vida de l'estadi quan es van saber els fets.

Una pena per un delicte contra la integritat moral i amb agreujant d'odi, però que ha sigut rebaixada per l'atenuant de penediment dels tres joves.

En eixe sentit, l'advocat dels tres joves, Manuel Izquierdo, considera una "bon final" esta sentència, ja que es va traure tot de context.

Respecte del penediment, Izquierdo ha explicat que els tres joves van escriure una carta demanant disculpes, que ha sigut acceptada pel mateix jugador del Reial Madrid.

Des de la Fiscalia consideren positiva la sentència pel que suposa per als que han comés el delicte, però també perquè serveix de precedent a la societat perquè sàpiga que cometre este tipus de fets "no ixen gratis".

També et pot interessar

stats