Hugo Duro li dona el Trofeu Taronja al València

L'equip de Gennaro Gattuso ha guanyat l'Atalanta amb dos gols del davanter madrileny

Hugo Duro celebra un dels gols amb Hugo Guillamón
Hugo Duro celebra un dels gols amb Hugo Guillamón / Manuel Bruque (Efe)

El València ha acabat la pretemporada amb bon sabor de boca, després de tres partits sense conéixer la victòria. L'equip de Gennaro Gattuso ha guanyat el Trofeu Taronja en véncer l'Atalanta 2-1, amb dos gols d'Hugo Duro, en un partit marcat per l'absència en la convocatòria de Gonçalo Guedes, un fet que alimenta els rumors d'una possible eixida.

El partit ha començat amb un emotiu minut de silenci en record del que va ser jugador i entrenador valencianista, Roberto Gil, que va faltar aquest divendres als 84 anys. Poc abans del descans, Hugo Duro ha inaugurat el marcador amb un golàs de taló, que ha culminat una gran jugada entre Hugo Guillamón i José Luis Gayà.

Els italians han empatat en la represa amb un altre gran gol, però novament Hugo Duro ha tornat a avançar el València a deu minuts per al final. El doblet del madrileny ha servit perquè l'equip de Mestalla guanye la cinquantena edició del Trofeu Taronja i afronte l'inici lliguer amb un poc més d'optimisme.

Les proves ja s'han acabat i diumenge al Mestalla, a les 19:30 h, espera el Girona en el primer partit de Lliga. Veurem si amb alguna novetat pel que fa a possibles eixides o arribades.