Guedes i Soler donen una alegria a l'afició del València (4-1)

La victòria deixa l'Eibar en la Segona Divisió

La afició del València celebra un dels gols a Mestalla
La afició del València celebra un dels gols a Mestalla / Biel Aliño (Efe)

El València ha golejat per 4-1 l'Eibar en el retrobament amb la seua afició, 442 dies després.

Gonçalo Guedes i Carlos Soler, amb un doblet cadascun, han fet els gols del València mentre que Bryan Gil, que ha entrat quan Mendilibar buscava un canvi de rumb al partit, ha fet el de l'equip basc.

El conjunt de Voro González, que va aconseguir la permanència la jornada passada, només es jugava tancar la temporada a Mestalla amb una bona imatge davant dels menys de 3.000 espectadors que hi han assistit, encara que hi havia 5.000 entrades a la venda.

Rebuig a Lim i a Murthy

L'afició del València ha aprofitat l'ocasió de tornar al Mestalla per a manifestar el seu desacord amb la política duta a terme pel màxim accionista del club, Peter Lim, i el president que ha col·locat, Anil Murthy, i el seu desig que abandonen el club. Els càntics de "Peter, ves-te'n ja" i "Anil, canalla, fora del Mestalla" han sigut una constant tant en els prolegòmens com en el transcurs del partit contra l'Eibar. 

El total desacord que hi ha entre l'afició valencianista i els gestors del club només s'havia pogut posar de manifest a través de les xarxes socials i de les diferents manifestacions al carrer durant una mica més d'un any. Però fins a aquesta vesprada no ho havien pogut fer on els agrada, al Mestalla, on l'afició ha dictat sentència en altres èpoques a més d'un president.

També et pot interessar

stats