Maxi recupera la pólvora per a salvar el València (3-0)

Un doblet de l'uruguaià i el primer gol de Correia en Lliga certifiquen la permanència virtual del València de Voro

Maxi Gómez, que no marcava des de feia quatre mesos, ha fet un doblet
Maxi Gómez, que no marcava des de feia quatre mesos, ha fet un doblet / Manuel Bruque (Efe)

Un canvi d'efecte. Això és el que buscava Meriton quan va destituir Javi Gracia, que acumulava sis partits sense guanyar, i ho ha aconseguit contra el Valladolid, en una victòria que li dona la permanència virtual.

Voro, en el seu primer partit en la seua setena etapa com a entrenador de l'equip de Mestalla, ha continuat amb el sistema de joc amb el qual va acabar Javi Gracia: tres centrals i dos carrilers. La novetat més important, l'entrada en l'onze de Lee Kang-in.

El Valladolid ha dominat el baló des del principi, ha generat perill i no ha donat opcions als locals, que a penes s'han aproximat a la porteria de Masip. Però just abans del descans Maxi Gómez ha rematat a porteria una passada de Gayà que ha posat per davant l'equip que menys ho havia merescut.

En el primer minut de la represa ha tornat a marcar l'uruguaià per a donar tranquil·litat al València durant la resta del partit. Maxi no marcava des de feia més de quatre mesos: el seu últim gol va ser el 4 de gener contra el Cadis, també a Mestalla.

En els últims minuts del partit ha arribat la sentència. Denís Txérixev, que havia entrat en la segona part, ha centrat perquè Thierry Correia rematara per a marcar el seu primer gol en Lliga, després del que va marcar en Copa del Rei.

Amb 39 punts, els mateixos que el Llevant, el València allunya els fantasmes del descens a falta de tres jornades.

També et pot interessar

stats