Granada-Llevant: nova oportunitat per a canviar la dinàmica

El Llevant visita Los Cármenes amb l'objectiu de trencar la ratxa negativa de quatre jornades sense guanyar.

Els jugadors granotes celebren el gol contra el Celta
Els jugadors granotes celebren el gol contra el Celta / Domenech Castelló (Efe)

El Llevant visita aquest diumenge Los Cármenes amb l'objectiu de canviar la dinàmica negativa que arrossega l'equip, que en les últimes quatre jornades de Lliga no ha guanyat i només ha aconseguit un gol. Enfront tindrà el Granada, un equip ple de moral pel bon inici de la temporada, tant en la competició domèstica, en la qual ocupa la part alta de la classificació, com en l'Europa League.

L'entrenador granota, Paco López, ha assegurat que és conscient que necessiten millorar els resultats després d'un únic triomf en la Lliga, però ha destacat que el pessimisme i la negativitat no els ajudaran a reconduir la situació. “És molt més difícil guanyar un partit des de les sensacions negatives, costa poc ser positiu i l'equip ha demostrat moltes coses per a ser-ho”, ha dit en la roda de premsa prèvia al partit.

El tècnic de Silla ha volgut passar pàgina i oblidar ja la polèmica del partit contra el Celta, pel gol anul·lat a Dani Gómez en els últims instants, i centrar-se en el Granada. Respecte al rival, ha explicat que tot i que és “molt sòlid, competitiu i fort” també “té punts febles”, i ha recordat que en Primera Divisió “sempre s'està molt a prop tant de guanyar com de perdre”.

Paco López tindrà l’única baixa de Nikola Vukcevic, que seguirà fora de l'equip una setmana més per una lesió muscular, ja que finalment José Luis Morales ha entrat en la convocatòria, després d'haver-se recuperat en menys d'una setmana d'un esquinç al turmell, que va patir en el partit contra el Celta.

Els precedents a Los Cármenes conviden a l'optimisme. L'equip granota només ha perdut en una de les últimes cinc visites a Granada en la Lliga, amb tres victòries i un empat. A més, el partit de la temporada passada, que va acabar 1-2, ja va servir de revulsiu per als llevantinistes.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d’À Punt, en el programa Des de la banda, a les 18:30 h, amb Jordi Sanchis, la narració de Xavi Alberola i els comentaris de Sergio Ballesteros.

També et pot interessar

stats