El govern dona llum verda a la construcció de la ciutat esportiva del Llevant UE

Projectat damunt de l'antiga escola de futbol de Benimar, al barri de Natzaret, ocuparà 99.000 metres quadrats i tindrà un miniestadi per a 3.000 espectadors

Llum verda a la construcció de la nova ciutat esportiva del Llevant

El govern espanyol ha donat llum verda al projecte de construcció de la ciutat esportiva del Llevant UE en el barri de Natzaret, segons ha anunciat en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres.

La ciutat esportiva es construirà damunt de l'antiga escola de futbol de Benimar, al barri de Natzaret, ocuparà una superfície de 99.000 metres quadrats i tindrà un miniestadi per a 3.000 espectadors. A més, hi haurà sis camps de futbol 11 i una residència per a un centenar de futbolistes, segons els detalls que va fer públics el Llevant en 2018, quan va presentar públicament aquesta iniciativa urbanística.

L'aprovació aquest dimarts per part del Consell de Ministres és un tràmit necessari, ja que la ciutat esportiva es projectarà en terrenys de l'Autoritat Portuària de València (APV) i, per tant, de titularitat estatal mitjançant una concessió de 35 anys.

També et pot interessar

stats