L'abisme, cada vegada més prop

L'Elx ha perdut 2-0 contra el Girona i es queda a 17 punts de la permanència, amb només 27 en joc

John i Bigas es lamenten després del segon gol
John i Bigas es lamenten després del segon gol / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
15 d'abril 2023 - 12:32 Actualitzat: 16 d'abril 2023 - 16:00

L'Elx ha patit la quarta derrota seguida en la Lliga, la tercera amb Beccacece a la banqueta, en caure 2-0 contra el Girona. Aquesta nova entropessada deixa l'equip franjaverd amb peu i mig en Segona Divisió, ja que la permanència queda a 17 punts, quan només en queden 27 en joc.

Els il·licitans han començat bé el partit i han tingut fins i tot alguna ocasió per a avançar-se en el marcador, però l'exfranjaverd Gazzaniga ho ha evitat. Els catalans han anat de menys a més i poc abans del descans han aconseguit el primer gol. Taty Castellanos ha aprofitat una centrada des de la banda de Toni Villa per a superar Werner amb una rematada de cap.

Aquesta diana ha fet molt de mal a l'Elx, que ja no ha tingut capacitat de reacció en la represa. De fet, el que ha arribat ha sigut el segon del Girona, obra d'Oriol Romeu, en el minut 70. encara quedava temps, però l'equip franjaverd, que ja es veu en Segona, ha abaixat els braços. El partit ha acabat amb una roja a Eze Ponde, que es perdrà, juntament amb Gumbau, el duel contra el València de la setmana que ve.