Gerard Moreno: "El preu del meu fitxatge no és pressió, és responsabilitat"

El Vila-real va pagar 20 milions per a recuperar al davanter i ara Moreno vol tornar aquesta confiança amb gols.

Gerard Moreno
Gerard Moreno

Després de fer 19 gols la passada campanya amb l'Espanyol, el Vila-real ha fet aquest estiu un esforç econòmic per a recuperar Gerard Moreno. Als seus 26 anys, el davanter torna al club que li va donar l'oportunitat de debutar en la primera divisió espanyola i que ara ha pagat 20 milions d'euros perquè torne a vestir la camiseta grogueta. És el fitxatge més car en la història del club, però als micròfons d'À Punt Mèdia afirma que aquesta xifra milionària no li suposa cap pressió afegida, més prompte, "és una responsabilitat".

A Vila-real l'han rebut com a casa i és que "des del primer moment aquest club m'ha demostrat una gran confiança i ara intentaré tornar aquesta confiança dins del camp". Ho vol fer com millor sap fer-ho, amb gols.

Gols que, de moment, estan resistint-se: "Als primers partits de lliga hem treballat bé i hem tingut oportunitats. No cal posar-se nerviós, estic convençut que els gols i els bons resultats vindran prompte".

La missió de trencar aquesta sequera golejadora la compartirà amb altres grans fitxatges d'enguany, el francés Toko Ekambi i el colombià, Carlos Bacca, un altre jugador que el club també ha recuperat enguany: "Fer gols és una qüestió d'equip, però la veritat és que l'entesa amb els companys és molt bona des del principi. Són grans jugadors i la competència sempre és sana i ha de ser positiva i beneficiosa per a l'equip".

Moreno espera que els resultats positius arriben ja en la pròxima jornada. Aquest diumenge serà a Leganés, "un camp difícil" on la clau per a traure els tres punts serà "estar i jugar al nostre nivell".

El 7 groguet també ha parlat de la selecció espanyola, on s'ha quedat fora de la primera convocatòria de Luis Enrique després d'estar en la primera llista: "No estic decebut perquè sé que hi ha molta competència en el meu lloc. De totes maneres, és un somni que espere siga realitat algun dia". Un desig que podria aconseguir defenent els colors del Vila-real "el club que m'ho ha donat tot".

Se'l nota agraït i content per tornar a Vila-real. Afirma que el fet de ser pare l'ha canviat, també com a futbolista: "Ara soc més complet".

També et pot interessar

stats