La Generalitat i Anil Murthy es reuneixen demà per a abordar l'ATE

Unes hores després d'arribar de Singapur, el president del València, Anil Murthy, comunicarà al president de la Generalitat, Ximo Puig, les intencions que té Peter Lim amb l'antic i el nou Mestalla.

Anil Murthy ha arribat a València i no ha fet declaracions
Anil Murthy ha arribat a València i no ha fet declaracions

La reunió entre el València CF i la Generalitat serà demà dimarts a les 18:00 hores al Palau de la Generalitat. Els presidents de les dues entitats, Anil Murthy i Ximo Puig, mantindran una conversa amb un únic tema damunt la taula: el futur de l'ATE.

Des de la Generalitat confien que el president del València CF presente propostes concretes per a no prorrogar més l'ATE i posar en marxa les obres del nou estadi que ja fa més de deu anys que estan parades. Les institucions valencianes, sobretot des de l'Ajuntament de València, sempre s'han manifestat en contra d'un allargament de terminis. La caducitat de l'ATE podria significar unes pèrdues per al club d'entre 15 i 25 milions d'euros. La Generalitat confia a escoltar les solucions que el club té tant per a l'actual Mestalla com per al nou.

La reunió de demà serà la segona després d'una primera que va tindre lloc al mes de setembre, en què Murthy va sol·licitar una pròrroga de l'ATE sense presentar cap pla que calguera seguir.

Tot això serà hores després de l'arribada d'Anil Murthy des de Singapur, on s'ha reunit amb el màxim accionista, Peter Lim. Els detalls d'aquesta reunió entre Lim i Murthy es desconeixen, però demà en la reunió amb la Generalitat es coneixeran les intencions reals que té el màxim accionista.

Les primeres hores de Murthy a València han sigut intenses, perquè aquest matí el president s'ha reunit a Paterna amb els jugadors de la primera plantilla per a analitzar la situació de l'equip, i més quan els de Javi Gracia tornaren a perdre i a mostrar una imatge molt roïna contra el Getafe.

Més tard, Anil Murthy ha assistit a una exposició de futbol femení a l'Institut Valencià d'Audiofonologia. Un equip d'À Punt li ha preguntat a Murthy per les novetats de la seua reunió amb Lim, però no ha fet declaracions.

També et pot interessar

stats