Genaro Gattuso: "El meu objectiu és arribar als 40 punts"

El tècnic del València ha parlat abans del partit de demà contra l'Osasuna

El tècnic del València, Genaro Gattuso
El tècnic del València, Gennaro Gattuso

El València CF s'enfronta aquest divendres a l'Osasuna en el partit inicial de la huitena jornada de lliga. Un xoc que es jugarà fora de casa on el club de Mestalla no guanya des del dia 19 de març, quan va derrotar l'Elx al Martínez Valero.

Així, el tècnic de l'equip, Genaro Gattuso ha parlat abans de viatjar a la ciutat navarresa. L'italià ha assegurat que el seu primer objectiu és "arribar als 40 punts", per tal de certificar matemàticament la permanència. Una meta, molt en el to dels anteriors entrenadors i dels últims anys de l'etapa de Meriton.

A l'equip li queden 24 punts abans del Mundial i del mes sense lliga, però Gattuso encara no pensa en el mercat d'hivern i en les possibles incorporacions que poguera tindre. "No puc permetre'm pensar en el mercat", ha matisat.

Sobre el fet que l'equip no guanya fora de casa, Gattuso ha dit que necessita que els jugadors més experimentats parlen i guien els jugadors més joves per tractar de reconduir la situació.

Un d'aquests jugadors és Cavani, que encara no ha marcat amb el València, però a qui Gattuso no considera que siga un problema per a ell aquest fet. Assegura que no ha conegut mai un davanter que no patisca quan no marca, però, al seu torn, sap que l'uruguaià té les claus per a ser un bon jugador i aportar a l'equip de la forma que ho pot fer.

Sobre el seu futur, Gattuso ha enaltit la figura de l'actual Mestalla, del qual ha dit que li agrada molt jugar-hi. No obstant això, no ha amagat que li agradaria entrenar en el nou i que voldria estar ací molts més anys.

Finalment, el tècnic italià ha confirmat que Yunus Musah estarà en la convocatòria després dels problemes físics que ha patit en l'última setmana. No succeïx el mateix amb Castillejo, que tot i que no el descarta del tot, no creu que puga arribar a temps.

També et pot interessar

stats