Gayà tampoc podrà jugar contra l'Athletic Club

La justícia ordinària ha desestimat el recurs presentat pel València i no concedeix la cautelaríssima al capità, que es perdrà els pròxims tres partits de Lliga

Gayà, en el parit contra el Celta de la temporada passada
Gayà, en el partit contra el Celta de la temporada passada / Ivan Terron (Europa Press)

El jutjat central del contenciós administratiu desestima les al·legacions dels serveis jurídics del València CF per la sanció de quatre partits a José Luis Gayà. Per tant, la justícia ordinària no concedeix la cautelaríssima al capità, que no podrà jugar aquest cap de setmana contra l'Athletic Club, ni tampoc les dues pròximes jornades contra l'Atlètic de Madrid i el Getafe. El de Pedreguer debutarà en la jornada 5 contra el Rayo a Vallecas.

D'aquesta manera, el club esgota totes les vies que li quedaven per a intentar evitar la sanció, ja que la futura resolució dels jutjats pot arribar quan Gayà ja l'haja complida. Els serveis jurídics del València s'han mostrat sorpresos per aquest nou revés judicial.

El Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) va rebutjar la setmana passada el recurs presentat el València i va mantindre la sanció que li va imposar el Comité de Competició per criticar la tasca de l'àrbitre en finalitzar el partit davant l'Osasuna de la jornada 32 de la Lliga passada.

També et pot interessar

stats