El TAD desestima el recurs per la sanció de quatre partits a Gayà

El jugador no podrà jugar fins a la cinquena jornada de Lliga

El futbolista del València, José Luis Gayà
El futbolista del València José Luis Gayà

Ja és oficial. José Luis Gayà no podrà jugar fins a la cinquena jornada de Lliga. El València CF ha anunciat que el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAD) no ha fet cas a les al·legacions presentades pel club perquè deixara sense efecte la sanció al capità per les declaracions en la jornada 32 de Lliga de la passada campanya després del xoc contra l'Osasuna.

En les declaracions Gayà es va expressar així després d'un penal no xiulat al València: "Aquesta és la tònica que estem vivint tota aquesta temporada. A l'àrbitre l'han d'avisar des de dalt d'un penal claríssim. L'àrbitre l'ha vist i no ha volgut xiular-lo. Lluitarem contra tot i seguirem avant".

El València considera que la sanció és injusta i ha assegurat que va presentar un recurs al TAD argumentant "l'evident greuge comparatiu respecte d'altres casos que, amb manifestacions similars o inclús més dures que les de Gayà, no van ser sancionades o, en cas d'haver sigut sancionats, havien quedat anul·lades a posteriori".

Així, el València ha dit que ha rebut la notificació aquest dijous, quan està a només tres dies del primer partit de Lliga, contra el Girona, i que ratifica el fet que el jugador de Pedreguer no podrà participar en les quatre primeres jornades del campionat, Així es perd els partits contra l'equip català, l'Athletic Club, l'Atlètic de Madrid i el Getafe.

També et pot interessar

stats