Gayà: "La sanció és desproporcionada"

El capità del València, sancionat amb quatre partits per criticar l'estament arbitral, ha denunciat la diferència de tracte respecte a jugadors d'altres equips

Gayà, durant la roda de premsa
Gayà, durant la roda de premsa / Ana Escobar (Efe)

El capità del València, José Luis Gayà, ha comparegut en roda de premsa després que el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAD) haja confirmat la sanció de quatre partits. "Estic trist i un poc decebut, perquè crec que la sanció és desproporcionada", ha explicat.

El lateral esquerre ha assegurat que no ha fet res perquè li posaren una sanció tan dura, i no entén perquè en el cas de futbolistes d'altres equips que han dit coses semblants no ha passat res. Gayà va dir “l'àrbitre ho ha vist i bé… no ha volgut xiular-lo”, després d'un possible penal sobre Bryan Gil en el partit de la jornada 32 de la Lliga passada contra l'Osasuna.

Gayà ha apuntat que no ha faltat el respecte a ningú i que no es penedeix del que va dir, però que com a capità la seua obligació és defendre el club i dir les coses com les pensa. A més, considera que les paraules de hui no el poden perjudicar en el futur. El de Pedreguer ha dit que no entén les formes, ja que s'ha tardat 42 dies a contestar el recurs del club i el TAD s'ha reunit sis vegades abans de revisar la seua sanció.

El capità també ha asseverat que aquesta decisió el farà encara més fort i que intentarà continuar donant-ho tot i ajudar l'equip des de fora, com sempre ha fet i sempre farà.

El director general, Sean Bai, l'entrenador Gennaro Gattuso, els capitans Jaume Doménech, Gabriel Paulista, Carlos Soler, els ambaixadors del club i una àmplia representació de la directiva valencianista han acompanyat Gayà en la roda de premsa en què ha denunciat una situació que tots consideren injusta.

També et pot interessar

stats