Gayà evita la debacle (1-1)

Gayà celebra el gol de l'empat
Gayà celebra el gol de l'empat / LaLiga
24 d'abril 2021 - 20:39

Un gol de Gayà a les acaballes del partit contra l'Alabés, un rival directe per la permanència i en ratxa des de l'arribada de Javi Calleja, ha evitat que el València es posara en seriosos problemes de cara a l'últim tram de la temporada.

El València ha dominat l'Alabés en una primera part en la qual a penes hi ha hagut ocasions. L'acció més destacada ha sigut un gol anul·lat a Jota als deu minuts de joc, després d'un fora de joc d'Edgar a l'hora de centrar.

En la segona part, el València ha continuat sent protagonista, però les aproximacions a la meta de Pacheco no han generat molt de perill.

Només les aparicions del motor del València, Gonçalo Guedes, han posat en perill la defensa de l'Alabés. En una d'aquestes jugades ha arribat el gol de Gameiro, que minuts després ha anul·lat l'àrbitre després que el VAR l'ha avisat que hi havia fora de joc de Maxi Gómez.

El València ha pecat de conformisme en la segona part i ha estat prop de pagar-ho car quan John Guidetti ha avançat l'equip de Calleja amb una rematada de cap. Però Gayà, un xic que sent com qui més la destrucció del club, ha rescatat un punt d'orgull en el minut 88.

El conjunt de Javi Gracia ha sumat només tres punts en els últims cinc partits, en els quals no coneix la victòria, i una derrota hui l'haguera fet acostar-se perillosament a les posicions de descens, que després de la victòria de l'Elx estan a només set punts.

També et pot interessar

stats