El futur de La Nucia, en directe per la televisió d’À Punt

L'equip de César Ferrando necessita els tres punts per a continuar amb aspiracions de mantindre’s en la nova Primera Federació

Els jugadors de la Nucia celebren un gol
Els jugadors de la Nucia celebren un gol / Twitter: @cfnucia

À Punt retransmet aquest diumenge 2 de maig a les 12:00 h, en La finestra esportiva, el transcendental partit que disputarà a l’estadi Camilo Cano, el CF La Nucia contra el CF Badalona. Els homes de César Ferrando necessiten la victòria per a tindre opcions de permanència en la nova categoria que substituirà l’actual Segona Divisió B.

Després de la derrota del dimecres contra el Llagostera, el CF La Nucia necessita els tres punts per a continuar amb aspiracions de mantindre’s en la nova Primera Federació. Un empat també podria deixar-li una possibilitat de continuar en la lluita les dos jornades que resten per a la fi d’esta segona fase de la competició.

A més, els de Ferrando tindran un aliat molt especial. Després de molts mesos, el públic tornarà a l’estadi Camilo Cano per a donar suport a l’equip en aquest interessantíssim enfrontament.

Raül Pina i Jorge Sanchis narraran un transcendental duel que comentarà Miguel Ángel Martínez, entrenador del conjunt de la Marina l’any de l’ascens a la categoria de bronze del futbol nacional.

À Punt manté la seua presència en els esdeveniments més importants dels equips de la Comunitat Valenciana en les diferents modalitats esportives. 

També et pot interessar

stats