Els futbolistes valencians superen el centenar de gols amb la selecció

Contra Kosovo, Fornals va fer el número 100 i Ferran Torres el número 101

Ferrán Torres marca el segon gol de la selecció contra Kosovo
Ferran Torres marca el segon gol de la selecció contra Kosovo / Valdrin Xhemaj (Efe)

Els futbolistes valencians de la selecció estan en ratxa, si Fornals feia el gol 100, Ferran Torres es va encarregar de fer el 101 en la victòria de la selecció aquest dimecres contra Kosovo. El de Foios porta números de rècord amb Luis Enrique. En 20 partits internacionals ja ha fet 10 gols i s'acosta a Paco Alcácer com a màxim golejador valencià en la història de la selecció.

L'actual davanter del Vila-real amb 12 dianes és el primer, però Ferran ja ha superat a golejadors històrics com Gaspar Rubio que va marcar nou gols en 4 partits entre 1929 i 1930 o altres com ara Maceda, Asensi o Roberto Soldado.

No falten les dades curioses. Mario Gaspar i Carlos Soler són els dos últims internacionals que marquen dos gols en els dos primers partits que juguen amb la roja.

També Pau Torres, un dels pocs defenses valencians que ha aconseguit marcar i que, a més, ho va fer només 1 minut després de debutar.

Sis dels últims set gols tenen segell valencià. Veient el moment de forma i la confiança que Luis Enrique té amb ells, de segur que la xifra augmenta els pròxims compromisos de la selecció.

Màxims golejadors valencians de la Selecció
Màxims golejadors valencians de la Selecció

També et pot interessar

stats