Fornals i Ferran Torres donen la victòria a la 'roja' contra Kosovo, 0-2

S'acosta el Mundial amb la victòria d'Espanya i la derrota de Suècia davant de Grècia

Fornals celebra el seu primer gol amb La Roja
Fornals celebra el seu primer gol amb la 'roja' / Efe
08 de setembre 2021 - 22:53

Luis Enrique va advertir en la prèvia que contra Kosovo no anava a ser un partit fàcil, i així ha sigut. La roja ha guanyat patint, dominant, sense generar moltes oportunitats clares de gol i amb diversos esglais que han posat en perill la victòria. Així, els únics que han sigut capaços de veure porta han sigut dos valencians, Pablo Fornals i Ferran Torres. Gràcies a l'encert dels jugadors de Castelló de la Plana i Foios, la selecció respira tranquil·la, i encara més quan des d'Atenes també han arribat bones notícies, amb el triomf de Grècia contra Suècia per 2 a 1. El Mundial de Qatar està més prop.

La selecció espanyola ha tingut el control del baló des del xiulit inicial. El premi a aquest domini no s'ha fet esperat i en el minut 31 Pablo Fornals ha fet un bonic gol per a avançar la roja. El jugador de Castelló de la Plana ha aconseguit així el seu primer gol amb la selecció.

Carlos Soler, amb un llançament de falta, i Morata, rematant de cap una treta des del cantó, han pogut ampliar l'avantatge abans d'arribar a l'equador del partit, però, al remat, els primers 45 minuts han acabat amb l'únic gol de Fornals.

La segona part ha començat amb tres esglais per a la roja. La sort o la mala finalització dels davanters de Kosovo han impedit l'empat. Luis Enrique ha buscat noves idees i en el minut 57 ha donat entrada a Adama i Azpilicueta per Fornals i Soler. Poca cosa ha canviat. La selecció no aconseguia trencar la pressió local i Kosovo, a la contra, ha tingut oportunitats clares.

La tranquil·litat ha vingut en el minut 88, quan Ferran Torres ha fet el definitiu 0 a 2. El de Foios sentenciava el partit a la contra i amb una bona finalització.