La Fiscalia de Madrid remet a l'Audiència Nacional una denúncia contra Luis Rubiales

L'organisme provincial veu agressió sexual en el bes del president de la Federació Espanyola de Futbol a Jenni Hermoso

Rubiales i Hermoso s'abracen després de la final del Mundial / Reuters
Rubiales i Hermoso s'abracen després de la final del Mundial / Reuters

La Fiscalia de Madrid veu constitutiu d'un delicte d'agressió sexual el bes de Luis Rubiales a Jenni Hermoso en la final del Mundial. Aquesta ha remés a la de l'Audiència Nacional la denúncia presentada pel president de l'Escola Nacional d'Entrenadors de Futbol a Espanya, Miguel Galán, contra Rubiales, per aquests fets ocorreguts el passat cap de setmana.

Una denúncia que ha sigut supeditada a la competència de l'Audiència Nacional perquè els fets que poden ser constitutius de delicte han succeït a l'estranger, a Sydney, concretament.

Denúncia de la Fiscalia Provincial de Madrid
Denúncia de la Fiscalia Provincial de Madrid

Ara serà la Fiscalia de l'Audiència Nacional la que decidisca si admet la denúncia per agressió sexual que va presentar Miguel Galán, qui també va denunciar Rubiales davant la Fiscalia General de l'Estat (FGE).

Rubiales, que ha anunciat que no dimitirà, té diverses denúncies presentades per particulars pel bes en la boca que va donar a la jugadora Jenni Hermoso, encara que fonts jurídiques veuen complicat que prosperen, atés que en aquesta mena de delictes seria necessària la denúncia de la perjudicada.

Al marge de la via penal, el president de la Federació afronta també dues denúncies davant el Consell Superior d'Esports (CSD), dependent del Ministeri de Cultura i Esport.

També et pot interessar

stats